Članovi

Chorvátsko – Slovenská Obchodná Komora s hrdosťou zastupuje široké spektrum členov z rôznych odvetví, ktorí spoločne prispievajú k rozvoju podnikateľských vzťahov medzi Slovenskom a Chorvátskom.

Medzi našimi členmi a partnermi sú zastúpené spoločnosti z oblastí ako výroba, logistika, energetika, stavebníctvo, IT, financie, cestovný ruch, gastronómia a mnoho ďalších. Táto rôznorodosť nám umožňuje vytvárať dynamickú sieť kontaktov a poskytnúť našim členom prístup k rozmanitým príležitostiam v oboch krajinách.

Zoznam členov:

Octago

Spoločnosť bola založená v roku 2017 v meste Piešťany na Slovensku.

Spoločnosť buduje športoviská, detské ihriská a zóny oddychu zložené z rôznych typov produktov, ktoré vyžadujú stavebnú pripravenosť a odbornú realizáciu.

EHOSS

Spoločnosť bola založená v roku 2022 v meste Bratislava na Slovensku.

Spoločnosť sa zaoberá výrobou a výskumom zelených technológií pre spracovanie koňského a dobytkového odpadu na bioplyn pre energetické udržateľné zdroje.

Fish Delish

Spoločnosť bola založená v roku 2020 v meste Murter v Chorvátsku.

Sú značkou, ktorá pripravuje a podáva inovatívne a kreatívne jedlá, ktorých hlavnou zložkou sú ryby a hlavnou podmienkou, ktorú chcú splniť, je kvalita.

ZeoZoe

Spoločnosť bola založená v roku 2018 v meste Nitra na Slovensku.

Spoločnosť sa špecializuje na výrobu a predaj prírodnej kozmetiky, konkrétne prírodných tabliet na čistenie zubov na báze zeolitu a esenciálnych olejov.

Mundos Investments

Spoločnosť bola založená v roku 2022 v meste Trenčín na Slovensku.

Spoločnosť sa špecializuje na projektový manažment a získanie investícií pre startupy a ponúka služby ako marketing, finančný manažment a poradenstvo.

Investbay

Spoločnosť bola založená v roku 2023 v meste Praha v Česku.

Spoločnosť ponúka mikroinvestície do výnosných nehnuteľností formou crowd-owning a následného prenájmu, prevažne v turistických destináciách (vrátane Chorvátska).

Exion

Spoločnosť vola založená v roku 2022 v meste Nitra na Slovensku.

Spoločnosť predáva nabíjateľnú pumpu na vodu, konkrétne na veľké 5+ litrové fľaše, a plánuje expandovať na chorvátsky trh do sietí supermarketov a prístavov.

Level UP IT

Spoločnosť vola založená v roku 2022 v meste Bratislava na Slovensku.

Spoločnosť bola založená s víziou využiť viac ako 15-ročné skúsenosti v prepájaní korporátneho sveta s lokálnym biznisom vo svete moderných informačných technológií.

a ďalší...